mandag, august 06, 2012

Sexpo-Brisbane!

Sist torsdag var det skolefri og det ble bestemt at vi og Partysvensken skulle
reise inn til Brisbane for å besøke Sexpo-messen der. Dette er, som navnet sier en messe om sex, og det ble lovet pole dancing, stripping, hypnose, akrobatikk, foredrag og andre "godsaker". Messen var full av frisinnede og lettkledde mennesker, og riktig så god stemning.


 Messen var også mye større en forventet! Til tross for "Bad Boys" - og 
"Meet a pornstar"-standen, ble min favorittstand ingen ringere enn hypnosestanden. Jeg turte selvfølgelig ikke å bli hypnotisert selv, men det var ustyrtelig morsomt å se på de 8 vågale menneskene som stod på scenen i full hypnose og gjorde diverse aktiviteter de kanskje ikke hadde vært med på uten hypnosen. Morsomt for tilskuerne i alle fall!

På messen fikk jeg sett dette:
Dette var også en annerledes og flott stand, Prickasso:
Til tross for at han maler bilder med sitt underliv,
er faktisk bildene fantastisk flotte! Ekstremt fascinerende å se på!

Akrobatikk i luften:


Og det kjente Sexpo - toget, som er en skrekktur uten like:


Togturvinen!

Før vi tok turen tilbake til Gold Coast var vi innen en restaurant for påfyll av mat og drikke og en liquor shop for å handle to flasker vin til togturen. Etter litt mer vin begynte tilbaketuren å bli fantastisk morsom, og vi begynte å leke kamasutraleken. Dette er en ny lek som ble oppfunnet på veien, hvor vi måtte trekke et kort fra kama sutra –kortbunken vi hadde fått på messen og etterligne…ja, stillingene. Morsomt for oss, og (vi tror det var) morsomt for alle de andre passasjerene også.  Det finnes ingen bilder, og det er for så vidt helt greit!

I dag har dagen bestått i mengder med skolearbeid, dissing av di dumme nordmennene som har valgt å være på prosjektgruppe i lag når ingen av oss har hatt gruppeinnlevering på Griffith før, lapskausspising (i mengder) og litt vin til Food and Wind-leksene! Just another manic Monday?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar