onsdag, august 01, 2012

Vad gör vi? Nu kör vi!


Når regndråpene ble for mange å telle på Bømoen i sommer, bestemte undertegnede, Beate, Kirsti og Jarle at vi skulle reise til Sverige for å leke litt. Siden Voss er så heldige å ha LN-RAA tilgjengelig og verdens beste privatpilot Jon Steffen rett rundt hjørnet, ble det et enkelt valg om å fly til Sverige i stedet for å kjøre. Harrytur med fly? Helt OK! Kanskje til og med litt mer en bare OK - turen var kung!

Glad harrygjeng i privatfly. Bedre enn limo!

Näsinge leverte som alltids, vinen var billig, hoppene var morsomme, smilene satt lett og flyturen var magisk! Noen lave skyer her og der og kanskje litt baktungt fly på vei hjem, men vi lettet og landet uten noen problemer! (Hurra for det!)



På veien hjem hoppet vi av i hagen til Jarle i Skånevik og til Bluesfestivalen, og sendte Jon Steffen tilbake til Voss for fortolling. Familie og kjente stod klare for å se at Jarle landet på beina, Kirsti på ræva (men dog midt på T’en), meg på tryne og Beate nesten i telefonledningen og så strømledningene. Herlig med innhopp dere, og takk for tillatelse Rektor Høst! Garantert beste innhoppet til nå! Kunne nesten se hele veien hjem til Etne, og vi fikk kalde øl og ferske reker rett etter riggene var pakket. Finnes det noe bedre?


Skånevik, glade hunder og Bluesfestival!


Blusen måtte besøkes, og Kirsti hadde aldri vært på bygdefest før. Skånevik ønsket selvfølgelig velkommen med nakne menn, slåsskamp, hæla i taket og god stemning! Jarle rocket dansegulvet som aldri før, selvfølgelig til damenes store begeistring! Når ho mor serverte pannekaker, jordbær og is i sola på hytta før avreise til VFF på lørdag ble turen komplett. Borte bra, men heime ganske bra også!

En våt VFF møtte opp, og jeg stakk til Bergen for litt etterlengtet tid med familien Hegrenes-Nordås, Olsen-Sælen, Vagstad-Fløysand og Lang. Det var fine dager, og virkelig noe jeg har savnet. Daniel viste sine fantastiske egenskaper som sirkusassistent, Richard viste ikke sine ekstremt gode egenskaper når det kommer til filmvalg, og Naturhistorisk Museum har fantastisk studentvennlig pris (type gratis). Takker og bukker for all fin kvalitetstid, gleder meg til neste gang!

  "Eg lover deg, Sun er måne på norsk!"

Daniel sin fantastiske
opptreden som assistent!
                    
Nok en norsk sommer er over for denne gang, og nok en gang var den fullt opp med mye moro, regn, Ekstremsportveko, TusenFRYD, kvalitetstid i Oslo, fine minner og herlige smil! Det er kanskje litt tidlig å si at en norsk sommer er over, men for min del er den faktisk det. Turen går nå videre til Australia, studier og kenguruer! Wish me luck!


Living the dream. Ny tattis. Awsome!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar